top of page

3x CACIB FCI, 25.-27. 1.2019, Nitra

Predĺžený víkend sme strávili na medzinárodnej výstave v Nitre. Už sa nám trochu cnelo za výstavami, tak sme rovno vytiahli tri naše babizne - Anu, Evu aj Lulu. A dievčatá si v celku spravili chuť na tohtoročnú výstavnú sezónu 2019. A ako čerešničku nám pribudlo zopár nových super fotiek od skvelého Láďa Hájku.

 


. Ana

Anu sme vystavili v sobotu, po značne dlhej prestávke. No ukázala, že napriek tejto odmlke, nezabudla nič zo svojho šoumenstva. V kruhu to bol v jej tri a pol roku čistý rokenrol a získala ocenenie: Výborný 1, CAC, r.CACIB od rozhodcu pána Františka Polehňu /CZ/.

 

CH SK-HU Anathema Extragang (CH DK-NL Bigshot Sugar Daddy x CH CZ Masaryk's Jungle Jewel) aka Ana competed after quite a long time of a break, but she hasn't forgotten anything from her showmanship. It was pure rock & roll in the ring in her 3,5 years and she got Exc. 1, CAC, r.CACIB under judge Mr František Polehňa /CZ/.



. Eva

Evu sme vystavili dva dni a oba úspešne. V piatok získala ocenenie: Výborný 1, CAC od rozhodcu András Korósz /HU/, a získaním štvrtého slovenského čakateľstva CAC dokončila titul Slovenského šampióna krásy. A v nedeľu nás potešila ocenením: Výborný 1, CAC, CACIB, BOS od rozhodcu Sergej Vanzha /SK/.

 

CH SK Dofro's Mata Leao (Dofro Tjurpanna Stormrider x Quentinhill Tjurpanna) aka Eva finished her champion title this weekend.



. Lula

9,5 mesačná Lula mala tento víkend premiéru v dospeláckej Triede mladých. Bol to pre ňu trojdňový tréning na blížiacu sa jarnú slovenskú klubovku, ktorá otvára sezónu kluboviek v našom regióne. Popravde sme doteraz nemali veľa času sa jej venovať a výstavne ju pripravovať, keďže sme potrebovali dokončiť naše nové bývanie. Lula to však zvládla výborne, na výstavisku ju to bavilo, akurát ten pohyb budeme musieť ešte vylepšiť ...

 

We took our Lula to 3 days Nitra for show training. Proud of our youngster. No probs with anything, just that movement was let's call it uncoordinated yet 😅. You spoiled girl will have some hard time in training in next months 🤪.

. Bobuddy Battledress (CH Brookbully Avenger x Bobuddy Lincoln George) . 9,5 months





Comentarios


bottom of page