top of page

Klubová výstava SBC, 13.4.2019, Stupava

Super víkend pre Brickfield a fantastický úspech našej Luly, ktorý dosiahla na slovenskej klubovke túto sobotu. Vyhrala svoju Triedu mladých v silnej konkurencii 17-tich súk, s oceneniami: Výborný 1, CAJC, JCC, Klubový víťaz mladých a nominácimi na: Najkrajší pohyb a Najkrajší biely. Tešíme sa, ale aj tak je najlepšie stráviť deň doma a vyvaľovať sa pekne na slniečku 😊!

Na výstave sme tiež opäť stretli veľa kamarátov a spoznali aj nových skvelých ľudí, medzi nimi aj krásnu rodinu s pätnásťročným bullteriérom Jack-om, ktorého si adoptovali počas života v Anglicku. A tiež sme odovzdali ceny pre "Súťažiaceho z najväčšej diaľky", pre "Úplne prvého prihláseného" a pre "Najstaršieho prihláseného", ktoré sme venovali do výstavy v rámci klubovej výzvy "We Can Help".

 

Super weekend for our Lula (Bobuddy Battledress) at Slovakia Club Show. She made us proud winning her Junior Class of 17 bitches: Exc. 1, CAJC, JCC, Junior Club Winner, nominees for Best Movement & Best White. Thank you to judge Mrs Anna Blair /Megaville, UK/ for nice critique! “Upstanding white. Lovely feminine head, good mouth, nice expression. Very well made throughout. Lovely tight feet. Moved and handled well. Very pretty girl.” And then well deserved rest after coming home 😊.

 




bottom of page